Sepaş Enerji, yeni yerinde

sepas-yeni-tasinma

Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya’nın görevli tedarik şirketi Sepaş Enerji, İzmit’te uzun yıllardır hizmet verdiği müşteri hizmetleri merkezini taşıdı.

Sepaş Enerji, abonelerine daha iyi ve hızlı hizmet sunabilmek için hem teknolojik hem de fiziksel yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni adresine taşınan Sepaş Enerji’nin müşteri hizmetleri merkezi kesintisiz olarak hizmetlerini sürdürecek.

Kandıra sapağında bulunan binadan 3 kilometre ilerideki adrese taşınan Sepaş Enerji, hizmetlerini Yahya Kaptan Mahallesi Şevval Sokak No 4 /1-2-3 İzmit Kocaeli adresinde devam ediyor. Sepaş Enerji aboneleri, abonelikleriyle ilgili işlemlerini bundan böyle Yahya Kaptan’da bulunan yeni adreste yapabilecekler.

Sepaş Enerji’nin Genel Müdürlük binasının da yer aldığı adrese ulaşmak isteyen vatandaşlar, otogara giden otobüs ve minibüs hatlarını kullanabiliyor.