Sepaş Enerji’den Genç Sporcuya Destek

Türkiye genelinde Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, kanoda Türkiye’nin en yetenekli genç isimlerinden olan 20 yaşındaki Mustafa Özmen’e sponsor oldu. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10. sırada bulunan ve Türkiye Kano Milli Takım sporcusu olan Mustafa Özmen, otoritelerce gelecek vaat eden sporcular arasında gösteriliyor.

Ülkemizin dört bir yanında yaklaşık 1.6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Türkiye’nin en başarılı kano sporcularından Mustafa Özmen’e sponsor oldu. Türkiye Kano Milli Takım sporcusu da olan 20 yaşındaki Özmen, dünya sıralamasında 10. sırada bulunuyor. Genç kanocu, son olarak Temmuz ayında gerçekleşen, Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası K2 (Sprint Kayağı) 1000 metre yarışlarında yarı finale yükselmeyi başarmıştı.

Sepaş Enerji tarafından düzenlenen basın toplantısında söz alan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar: “Sepaş Enerji, sağladığımız avantajlar ve yeniliklerimizin yanı sıra sosyal etkinliklerle de tüketicilerimizin hayatına dokunmaya çok önem veriyoruz. Bu yıl itibariyle de Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen’in sponsorluğunu Sepaş Enerji olarak biz üstlendik. Mustafa Özmen, Türkiye’yi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil ediyor. Mustafa Özmen’in katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunuyor. Sepaş Enerji olarak genç sporcunun yanında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Toplantıya katılan Mustafa Özmen ise: “Hedefim, Avrupa ve sonrasında dünya şampiyonu olmak. Sepaş Enerji’ye desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Dilerim ki aldığım bu destekle ülkem için daha iyi dereceler elde ederim” dedi.

Mustafa Özmen Hakkında

1997 Adapazarı doğumlu Mustafa Özmen, 2013 yılında kano sporuna başladı, 2014 yılında Milli Takıma seçildi. Türkiye’yi Kano Milli Takımında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmektedir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve kendi adına katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunmakta olup Türkiye’de gerçekleşen birçok yarıştan madalya ve dereceyle dönmektedir. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10. sırada bulunan Mustafa Özmen, gelecek vadeden bir sporcu olarak gösteriliyor.

Sepaş Enerji Hakkında

Enerji perakende sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla kuruldu. Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Sepaş Enerji’nin, 1.6 milyonluk abone portföyü bulunuyor.

Diğer Basın Bültenleri