Sağlığımız için Risklerimizi Azaltıyoruz

sagligimiz-icin

Değerli Müşterilerimiz,

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler ve yapılan bilgilendirmelerden hareketle Müşteri Hizmetleri Merkezlerimizden verdiğimiz hizmette geçici olarak değişiklik yaptığımızı bildirmek isteriz.

Hem çalışanlarımız hem de müşterilerimizin sağlığını korumak amacıyla Müşteri Hizmetleri Merkezimize girişler kontrollü bir hale getirilmiştir. Müşterilerimiz işlem sırasına göre dışardan içeriye çağırılarak hizmet alabilecektir. Sadece işlem yaptıracak müşterimizin Müşteri Hizmetleri Merkezimize giriş yapmasına müsaade edilecektir. Önlemler kapsamında sizin de yakınınızdaki kişilerle aranızdaki mesafeyi korumanızı önemle rica ederiz.

Toplu alanlarda bulunma risklerini önlemek adına, elektrik aboneliğinizle ilgili işlemleri Müşteri Hizmetleri Merkezlerimize gelmeden https://www.sepas.com.tr/online-islemler ve e-Devlet platformunu kullanarak internet üzerinden veya 444 5 186 no.’lu Çağrı Merkezimizi arayarak 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla,