ONLINE İŞLEMLER

Sepaş Enerji’ye Dijital Dönüşüm Ödülü

30-ocak,

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Oracle Enerji Zirvesi'nde, 'Enerji Sektörü Dijital Dönüşüm Ödülleri' sahiplerini buldu. Törenin açılış konuşmasını EPDK Başkan Yardımcısı Mehmet Ertürk yaptı. Zirvede elektrik, su ve doğalgaz şirketlerinin dijitalleşme ve akıllı şebeke yönetimi yatırımları konuları ele alındı.

17 Ocak’ta İstanbul’da yaklaşık 400'den fazla sektör yöneticisinin katılımıyla gerçekleşen 3. Oracle Enerji Zirvesi'nde, Sepaş Enerji de ödüle layık görüldü. Doğru bir teknoloji yatırımı ile tüm kritik operasyonların Oracle Exadata üzerinde canlıya geçirilmesiyle sağlanan teknolojik dönüşüm projesiyle Sepaş Enerji, Dijital Dönüşüm Ödülü’nü almaya hak kazandı. Kendi kategorisinde ilk referans proje örneği olan proje ile ilgili ödülü Sepaş Enerji adına Bilgi Teknolojileri Müdürü Kadir Sakarya aldı.